Prikrite meritve hitrosti in hrupa

Kako deluje?

Kako deluje?

Za pridobivanje podatkov o hitrosti in hrupu vozil uporabljamo napravo, ki vizualno izgleda kot obcestni količek, zaradi česar vozniki ne spremenijo svojega načina vožnje.

S tem pridobimo realne podatke o prometu na želeni lokaciji, na podlagi katerih naši strokovnjaki pripravijo analizo prometa, ki lahko služi kot osnova za ukrepe in omejitve.

Realni podatki za večjo varnost

Pretekli projekti so pokazali, da so prikrite meritve dober način za preverjanje dejanskega obnašanja voznikov na kritičnih odsekih, predvsem na lokacijah, kjer je lokalno prebivalstvo zaznalo ponavljajoče kršitve omejitev hitrosti in posledično hrupa.

Certifikat

nemškega razvojnega inštituta za avtoceste (BASt) zagotavlja kakovost našega merilnega sistema.

Celovita rešitev za boljše ukrepe

Pred pričetkom meritev se posvetujemo z naročnikom glede želene lokacije, po opravljeni storitvi pa vam izročimo poročilo, ki služi kot osnova za nadaljne ukrepe. Na vašo željo izvedemo tudi meritev po uvedbi ukrepov ter preverimo učinkovitost le teh.

Na vašo željo izvedemo tudi meritev po uvedbi ukrepov ter preverimo učinkovitost le teh.

Vprašajte nas

Želite več informacij?

Preverite še druge rešitve:

BUSko

V mnogih naseljih so avtobusna postajališča za šolske otroke slabo označena. S pisano podobo in svetlobnimi signali tabla BUSko voznike opozarja na prisotnost otrok, ki ob cesti čakajo na šolski avtobus.

Brez mobilca

Sistem BrezMobilca zazna uporabo mobilnih telefonov med vožnjo in prek opozorilne table voznike opozori na njihovo nevarno početje. Sistem pripomore k izrazitemu zmanjšanju uporabe mobilnikov na odseku namestitve.

SiWIM

SiWIM je sistem za tehtanje tovornjakov med vožnjo, s pomočjo katerega lahko pridobite podatke o dejanski teži tovornjakov in vplivih tovornega prometa na ceste in mostove.

Varnost je naša vizija

Varnost je naša vizija

Cestel je že več kot 30 let eno od vodilnih svetovnih podjetij na področjih prometnih analiz, prometne varnosti in tehtanja težkih vozil med vožnjo.