Po štirih letih ponovno v Amsterdamu

02. 04. 2022

Uspelo nam je! Kljub koronavirusu, dvigu cen goriva in nepredvidljivemu nizozemskemu vremenu nam je uspelo zaključiti letošnji Intertraffic!

Intertraffic, največji svetovni sejem s področja mobilnosti, poteka vsake dve leti v Amsterdamu, zaradi epidemije koronavirusa pa je bil nazadnje organiziran leta 2018. Na letošnji jubilejni 25. izvedbi sejma je sodelovalo skoraj 800 razstavljalcev z vsega sveta, med njimi je bilo tudi naše podjetje, ki se Intertraffica udeležuje že od leta 2002.

Letos je bil na Intertrafficu poudarek na povezovanju podatkov iz različnih tehnoloških rešitev v skupne baze z namenom povečanja prometne varnosti, boljšega upravljanja z infrastrukturo in kvalitetnejšega načrtovanja investicij. Del te podatkovne mreže je lahko tudi naš mostni sistem za tehtanje vozil med vožnjo SiWIM MkIV, ki smo ga tržišču predstavili med epidemijo, na Intertrafficu pa smo ga svetovni javnosti prvič predstavili še ‘’v živo’’.

Veselilo nas je, da smo bili ponovno del dogodka takšnih razsežnosti, v Amsterdamu pa nas boste lahko spet obiskali v letu 2024!